30/9 2010

2010-09-30 @ 17:37:05

Lite taskig uppdatering nu för tiden men har legat hemma och varit jätte förkyld.Är väl på bättringsvägen nu men fortfarande jätte snorig.Har försökt lägga in bilder från iphonen dierekt på bloggen men lyckas inte vet inte om det ska funka men,ska försöka lägga in dom på datan först så kan jag nog få in dom här på bloggen sen.
Min älskling är och storhandlar lite nu eftersom jag jobbar till 19 och han skulle ha maten klar och en brasa tänd när jag kommer hem.
Han är nog världens underbaraste människa tror jag eller nej jag vet att han är det.
Jobbar eftermiddag imorogn och hela helgen så det blir nog bara att vara hemma och ta det lungt.
Måste ju säga att iphone 4 är GRYM !!!
Magen den växer också så det knakar hoppas jag orkar lägga in bilderna från telefon till datan så ska ni få se vad den har växt.
Lill"killen" sparkar för fullt där inne också mest hela tiden faktist.
Börjar bli lite tungt att vara gravid nu också men det står jag ut med eftersom jag längtar och älskar lilla hjärtat i magen så mycket så kan jga utstå vad som helst. Tycker det är så kul med andra gravida för det låter som att många tycker att det är en sjukdom att vara gravid jag ser det mer som en upplveelse och något fantastiskt att en människa faktist blir till i magen.

 

 

29/9 2010

2010-09-29 @ 10:13:54

Nu ligger man i sängen och är jätte förkyld. Jätte roligt verkligen men det var ju tur att jag klara mig ända tills mammamoch pappa kom. Hjärtat verkar må bra i allafall gör han sprattlar som en galning där inne. Nu är de klart när vi får vagnen också den 12 oktober kommer den som vi längtat :)

FY FAAAAAAAN VAD VI ÄR BRA !!!!

2010-09-27 @ 06:29:43

26/9 2010 75 dagar kvar

2010-09-26 @ 21:29:08

Nu sitter man i soffan med nya luren och bloggar med full mottagning wiiiho grymt. Mamma och pappa har kommit hem nu så jag jobbar för middag imorgon sen får jag vara ledig tis och onsdag så skönt det behövs efter två veckors jobb i sträck. Kollade på våran match idag vi ska spela i div 3 nästa år , så grymt verkligen. Nej nu ska jag musa med min baby i soffan Kram så länge !!

25/9 2010 76 dagar kvar ♥

2010-09-25 @ 12:07:28

Nu sitter man å¨jobbet igen och tittar ut på detta tråkiga gråa väder men det finns något bra i denna tråkiga höst dag min älskling ringde och berättade att 3 hade hört av sig och våra iphone 4 hade kommit :)
Så åker nog förhoppningsvis dit efeter jobbet om inte älsklingen har planerat något annat.
Vi var ju i västerås och blev en hel del shoppande till lille"man" så nu står spjälsäng och skötbord och bara väntar på dig. Hittade en sånn fin "lampa" eller vad man nu ska kalla det , det var i allafall som stjärnor som hängde ner tror det var 5 eller sex stycken som lyser i blått ljus hela rummet såg ut som en stjärnhimmel :)
Baby skulle lägga klart golvet i vårat sovrum idag också så vi kan flytta in där så hjärtat får ett eget rum, "han" kommer ju sova i vårat rum i början ändå men det skulle vara skönt att få allt klart där inne.
Om jag nu hämtar telefonen idag ska ni få se lite bilder på hur allting blev också.

24/9 2010 77 dagar kvar ♥

2010-09-24 @ 10:21:05

Vecka 30 idag wiiihooo nu ä det bara 10 veckor kvar tills du kommer hem till oss ;)
Ska bli så roligt att få göra iordning rummet idag eller vi kommer sova iditt rum ett litet tag till tills vi har tapeserat vårat rum :)
Jag jobbar just nu och fick en liten Johnny här också men han sover lungt och stilla i vagnen så det är inga problem än så länge .
Köpte barnstolen igår och den är verkligen kanon den väger ingenting och ser ut som ny.
Ska försöka att inte handla allt för mycket idag för alla säger att man handlar mer än man behöver plus att det är ju julafton strax efter du kommit till oss.
Nej ska jobba lite också är väl därför jag är här.
Ska försöka ta lite kort på allt vi handlar sen också , så ni får se :)

23/9 2010 78 dagar kvar ♥

2010-09-23 @ 17:09:20

Slutar om 2 timmar då ska vi åka och köpa en bilbarnstol :)
Ska köpa av min systers kompis en akta graco bara använd till ett barn för 400kr vilket är super billigt och kanon ;)
Imorgon slutar jag 12 då får jag Johnny som ska få följa med på äventyr eftersom Kalle & Jenny ska jobba för kl 12 bär det av till Järna för att hämta Pierre sen ska han till tandläkaren och efter det ska vi till Västerås och shoppa till Barnkammaren så den kan bli klar :)
Blir ingen Rock star baby säng eftersom man måste förskottsbetala och det är det värsta jag vet plus att man får inte reda på hur lång leverans tid det är.
Men barnkammaren kommer att inredas i den stilen.
Mormor ska sticka en massa grejjer nu som jag skrivit ut mönster på för hon är grym på att sticka och finns det något finare än stickat till små bebisar :)
Kollade på matchen igår och SIBK förlorade med ett skit mål som gjordes när det var 6 sekunder kvar men jag kände knappt igen någon i laget så man märkte att många fattades.

AAAAJJJJ !!

2010-09-22 @ 16:45:09

Den här jävla ischas nerven eller hur det stavas har bråkat med mig hela eftermiddagen och det gör så sjukt jävla ont...
Har fått det två gånger innan men trodde jag skulle klara mig nu för det var länge sen sen sist.
Men ack så otur jag hade hoppas bara inte den ska bråka ändå fram till förlossningen fast det är nog för jag stått och gått så mycket idag.

22/9 2010 79 dagar kvar ♥

2010-09-22 @ 09:05:22

Sitter på jobbet och surfar runt på olika innebandy sidor och inser hur mycket jag kommer sakna att inte spela iår men och andra sidan så kommer jag vara mammaledig hela innebnady säsongen så finns en risk till att man åker land och rike för att titta på matcher :)
Och självklart kommer jag stötta "mina" gamla lag kompisar ;)
Ska kolla på träningsmatchen dom har ikväll mot Kvarnen och hoppas dom vinner men såg på hemsidan att många var bort så det kanske blir lite tufft :P
Nästa vecka har Pierre match måndag onsdag , fredag vilket innebär att jag kommer bo i Mariefreds hallen.
Idag jobbar man heldag men också den sista innan mamma kommer hem igen och jag går tillbaka till det vanliga schemat.
79 dagar kvar bara och på fredag går man in i vecka 30 och känns lite som att man längtat till vecka 30 för det är det bara dom sista 10 veckorna kvar som säkert kommer kännas som en evighet haha men kommer ha mycket att pyssla med där hemma så tiden kanske går lite fortare då.
Har skcikat in våra telefoner och vårat mobila internet till tre nu så kommer inte alls kunna skriva hemifrån. Vi kommer att ha telia i fortsättningen och vi väntar nu på varsin iphone 4 som vi också kommer kunna plugga in i datorn och använda som mobilt internet så där försvinner en kostnad :)

20/9 2010

2010-09-20 @ 09:17:21

Uppvilad efter en ledig helg jobbar man nu 8 dagar i sträck :/
Är febrig och har ont i halsen , är nog det kalla höstvädret som gjort mig sjuk tror jag.
Alliansen i 4 år till och Reinfeldt  i spetsen vilket är kanon, nu kan inte allt lata jävlar gå hemma och leva på bidrag.
Sen att SD kom in i riksdagen tror jag är bra för då märker dom andra partierna att dom måste värdera invandrar fråogorna mer. Tycker inte SD är så där super men mycket dom säger är ritktigt bra och som sagt det öppnar ögona för dom andra partien.
Fattar inte att alla är så arga på att odm kom in i riksdagen och säger att dom är rasister tror allt tyder på okunnande om man studerar och lär sig vad deras politik går ut på istället för att bara kasta skit så kanske vi inte skulle vara så trångsynta.
VI har inte jobb så det räcker till dom som redan bor i Sverige men ändå tycker folk att vi ska ta in massor med mer invandrare vilket jag inte förstår hu ni får det att gå ihop sig??
Nog om det blir nog många arga miner nu så det räcker poch blir över.
Men det är min blogg och jag skriver vad jag tycker.
Är i vecka 29 och bebisen sparkar som aldrig förr, tror på en väldigt aktiv bebis jag kommer få ;)
Nu har pappa kännt massor med ordentliga sparkar & Jenny också.
11 verckor och 81 dagar kvar bara.
Och på fredag blir det en tripp till Västerås för inhandling av lite nödvändiga grejor som vi behöver till dig.
Igår var vi i skogen noch grillade korv med kalle julia johnny farbror benga & erik mycket trevligt faktist , sedan på kvällen åkte jag med syster på fotboll i Värmbol vi vann men vi var helt värdelös om jag ska vara ärlig..


Nej back to work !!

85 dagar kvar

2010-09-16 @ 13:17:10

Lunchen är uppäten nu , blev en fryst findus pasta alfredo idag då vi inte åt middag hemma igår så jag kunde ha matlåda.
Dom är faktist helt okej dom där frysta rätterna och känns bättrte att äta en sånn till lunch istället för typ en pan pizza.
Nu är klockan 13 och jag har jobbat halva dagen nu och bara 6 timmar kvar tiden fram tills nu har gått relativt fort men tror det kommer bli segare nu fram emot eftermiddagen.
Mormor har varit här och druckit kaffe och pratat lite skit också , hon och moster mia skulle ner till skåne och hämta hem en mops till moster.
Kommer ihåg när vi var och hämtade bozz i Västerås och blev helt frälst i han från första stund.
Han är ju värkdens snällaste hund och extra gosig nu när jag är gravid jag får inte äns gå på toaletten och stänga dörren för han ska sitta där med mig han vaktar mig massor sedan jag blev gravid , det är samma om Pierre går upp tidigare än mig då går han absolut inte ut ur sovrummet han ligger där tills jag går upp. Men dom dagarna jag går upp tidigare då ska han med mig ner :)
Är inte det minsta orolig att det inte skulle funka med Bozz & Bebisen för han är så snäll och försiktig med barn.
På lördag ska lilla Theo komma hem till oss och åka på Pierres lilla cross som han hade när han var 4 år , kommer bli så kul för Theo har verkligen tjatat på att han vill åka så då ska han få det nu den lilla sötnosen.
Vi ska också hinna med att åka till Telia butiken i Eskilstuna också för att skaffa nya abonemmang och nya telefoner , får se om det blir en ihphone 4 eller inte jag är ju så otålig och tycker verkligen inte om att vänta på saker , det är ju minst 5 veckors leveranstid på den.

16/9 2010

2010-09-16 @ 09:53:26

Jobb jobb jobb jag gör inget annat än att jobbar känss det som men i helgen är jag ledig wihoo.
Imorgon ska vi få middag utav syster hemma hos´mamma och pappa det skulle bli toast skagen till förätt kan ju inte bli bättre verkligen min favorit, till varmrätt skulle det bli biff med beasås och råstekt potatis , och efterrätt vet jag inte om vi skulle få men det behövs inte jag orkar aldrig äta det iallafall. Johan och Helena och Brorsan och Jenny ska också dit så det blir nog trevligt vi ska bada tunna också om jag vågar visa mig i bikini :P
Älsklingen och hans lag fick stryk i går mot Åker men det var en riktigt bra match att titta på måste jag säga , riktigt fight match.
Nu får ni lite mag bilder igen ;)

Idag 27+6                                                                                                25+3



Den växer ju verkligen så det knakar , tycker också den blir spetsigare och spetsigare :P
Alla tror på en liten kille utom min syster som säger att det är en tjej.
Jag och Pierre är ju bombsäkra på en kille men man kan jui ha fel också , det är det som är det roliga med att inte veta könet alla har så mycket spekulationer och tankar ;)

Ung blivande mamma och STOLT

2010-09-15 @ 18:16:19

Nu är jag riktigt trött på att alla ska kommentera att jag är så ung.
Har varit inne folk på jobbet nu 2 stycken vuxna människor som jag känner sedan tidigare som har kommenterat åhh ska du ha barn men mia då du är ju så ung du har ju inte hunnit leva livet.
Vad fan vet folk om jag har hunnit leva livet eller inte??
För mig betyder inte ett liv som en festande 19 åring på krogen ett skit jämfört ett liv hemma tillsammans med folk jag älskar.
Det var ett stort beslut jag och Pierre fattade när vi bestämde att jag skulle sluta med p-piller och det har jag inte ångrat en sekund och kommer heller aldrig att göra.
Jag har alltid sagt att jag vill vara en ung mamma, inte för att jag skulle ha skaffat barn vid den här tiden om jag inte barit tillsammans med pierre eller haft bra ekonomi och hus men det har alltid varit en önskan.
Jag har allt jag kan önska mig och vårat barn kopmmer få det jätte bra , jag vet folk som är 'äldre där barnen inte alls har det bra.
Ålder har ingen betydelse i detta sammanhang utan det är hur mogen man är som person och om man kan ge barnet en bra och stabil uppväxt vilket jag vet att vi kan.
Jesse en kompis fick sitt första barn när hon också var ganska ung och har nu två helt underbara barn som är så väl uppfostrade som ett barn kan vara , hur kunde hon lyckas som ung mamma?
Jo hon sket fullständigt i alla mönniskors snack och körde sitt eget race , vilket har resulterat i dom 2 mest väluppfostrade och underbar barn jag träffat.
Så om alla bara slutar snacka och lever sitt eget liv så blir nog allt bra tillslut..

Tack för mig !!

Kommentera

2010-09-15 @ 16:41:15

Jag skrev att jag ville att folk skulle berätta vilka dom är , men nu har 12st läst inlägget men ingen har kommenterat..
Kul att man skriver för folk som inte äns kan stava till sitt namn :P

15/9 2010 86 dagar kvar

2010-09-15 @ 14:19:47

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-10
Barnet blev till omkring: 2010-03-19
Du är i vecka: 28
Du är i månad:
7
Antal graviditetsveckor och dagar: 27 veckor 5 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 86

Tiden börjar gå fort nu och man känner att det inte är så långt kvar längre :)
Var hos barnmorskan igår och allt var kanon ligger exakt på kurvan och har bara gått upp 5 kg än så länge så det är skönt.
Hon vill att vi ska gå på föräldrarkursen också och säger att det mesta dom pratar om är hur förlossningen går till och om olika smärtstillande så vi har lovat att ge det en chans och gå dit på första iallafall, sen får vi se hur det blir med den saken. Det som är bra är väl att det är våran barnmorska som håller i kursen.

Sitter nu på jobbet och jobbar till 19 sen blir det raka vägen till Mariefred för att titta när älsklingen spelar match mot Åker DERBY :)
Imorgon är det hel dag som gäller då börjar jag 6 och slutar 19 så det är lite jobbigt men det klarar jag ;) Får ju tänka att jag faktist inte ska jobba så länge till innan jag är mammaledig.
Skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg så kan inte alla skriva en kommentar med sitt naman så jag får lite koll ;)



14/9 2010 87 dagar kvar ♥

2010-09-14 @ 10:00:25

Nu sitter man på jobbet och väntar på alla varor som ska komma, slutar klockan 13 sen kl 14 ska man vara hos barnmorskan wiihoo är så häftigt att få höra den lilla krabaten.
Sen veta huyr mycket man gått upp sist var det bara 2 kg från vecka 6 till vecka 25 :)
Hoppas vi fortsätter i dom takterna så kanske det inte blir så jobbigt att springa bort extra kilona sen ;)
Syster kom på middag igår ringde och bjöd henne eftersom jag gjorde stuvad spenat med potatis och falu korv vet ju att hon älskar det lika mycket som mig.
Sitter nu och bara suktar efter min matlåda men lite tidigt att äta vid 10 kanske.
Får se vad vi ska göra ikväll , tror älsklingen ska ut till crossbanan och vet inte om jag följer med eller inte än beror på vädret och hur pigg jag är.
Ska in till stan en sväng efter jag varit hos barnmorskan också för såg att dom hade fått in nya Lundmyr kläder och då maste jag ju bara handla eftersom jag har nästan allt annat därifrån :)
Så himla fina kläder verkligen.
Nu kommer Menigo så nu ska jag ta emot varorna skriver sen ha det bra

Kram så länge !!

13/9 2010 88 dagar kvar.

2010-09-13 @ 06:50:29

Gud vad deprimerande och tungt att gå upp ur sängen när det är kolsvart ute.
Kl 04:45 ringer klockan jag tittr på telefonen och tror den har fått något spel för det ska inte vara mörkt när jag går upp , men till min besvikelse så förstår jag att nu är hösten verkligen här.
Fast ett plus är ju att vi kommer närmare och närmare december för varje dag som går :)
I helgen har det inte hänt så mycket i fredags kom jag hem från jobbet och fick order om attt sätta mig i soffan där älsklingen hade tänt en bra och tänt en massa ljus, sen kom han in med förätten som var grillade majskolvar med smör och salt, efter det var det varmrätten som bestod av Cevapcici klyftpotatis sås och gurka som han skurit som hjärtan :)
Han är för gullig min man ;)
I lördags var det jobb på schemat och middag på kvällen beståeende av mamma pappa och Lasso (Pierres pappa) då jag gjorde förrätten som var en toast med rökt lax,cremé fraiche, rödlök & avokado och en toast med cremé fraich färska räkor,rökta räkor och lite hackad rödlök. Till varmrätt gjorde min älskling helstekt fläskfilé med råstekt potatis och såsen gjorde jag som var en sås med trumpet svamp. Och tillslut efterätt som blev en ekströms äppelpaj med vaniljsås.
Allting var jättegott och alla blev proppmätta.
Det blev en liten hejdå middag till mina föräldrar som just nu ligger på en strand i Kroatien i 2 veckor framåt , inte avundsjuk alls nej inte då.
Fast det behöver dom och jag ska ju inte klaga för jag blir ju snart mamma ledig :)
Igår jobbade jag också och på eftermiddagen tittade vi på fotboll där "mitt" lag mötte Stenkvista blev en vinst med 8-2 så nu är vi klara för div 3 så nästa år är jag Back on track ;)
I magen märker man att det nu händer grejer för den sprattlar som aldrig förr och man kan känna hela bebisen genom att känna på magen så häftigt verkligen.
När jag är hemma kan jag inte släppa händerna från magen en sekund nästan utan vill  känna minsta lilla rörelse och inte missa någonting.
Det som är skönt är att "han" är vaken mer nu på dagarna förut var det ju bara på kvällarna och nätterna.
Ska försöka ta ett kort på magen i kväll också så ska ni få se vad den växer ;)

10/9 2010

2010-09-10 @ 16:56:01

Nu sitter man på jobbet och räknar timmmar tills man får gå hem och mysa med sin älskling.
Känns som jag börjar bli sjuk också för det rinner i ögonen och har ont i bihålorna det skulle ju vara så passande att bli sjuk nu när man ska jobba extra mycket under två veckor också men det är väl den maximala oturen som kommer fram.
Missar ju derbyt mellan Åkers if & Aspö ikväll också bara för att dom ska flytta matchen till kl 18 fast jag förstår ju dom för annars blir det ju mörkt innan matchen är slut.
Hoppas iallafall att Aspö vinner och tippar på 1-3.
Blir nog bara en lugn hemma kväll idag kanske åker ut till mamma och pappa en sväng senare så man kan säga hej då till dom.
Jag tycker att folk kan börja kommentera lite också så tråkigt när ingen skriver något :P

Världens sötaste Julia


Ha det bra allesammans !!

Längtar :)

2010-09-09 @ 17:30:56

Imorgon går jag in i vecka 28 och då är det bara 12 veckor kvar :)
Sitte och läser massa förlossningsberättelser från olika tjejers bloggar och längtar tills jag är där :)
Kanske låter konstigt men jag längtar så sjukt till att få föda det måste ju vara det häftigaste som kan hända i en människas liv, det gör säkert fruktansvärt ont men gud vilken upplevelse.
Skulle bli så knäckt om man var tvungen att göra kejsarsnitt men och andria sidan är ju det viktigaste att barnet mår bra.
Jag och Pierre satt och prata med det här om barnvakt här om dagen och vi kom överens om att så länge jag ammar så vill inte jag lämmna bort barnet om det inte är bara ngn timme , för den här första tiden så tycker jag att det är jag och Pierre (om det nu går bra att pumpa) som ska mata.
Barnen är inte mogna till att vara hos massa andra människor när dom är så pass små.
Jag kommer nog tycka att det är jätte svårt att lämna bort lillen överhuvudtaget hur gammal den är och kommer nog inte göra det om det inte är så att det är kris.
Samma sak gäller att låta någon annan köra med vårat barn i bilen , då ska dom ha haft körkort lääääänge och jag ska veta att dom kan köra bil säkert.
Självklart måste jag & Pierre få tid för hos själv också men det kommer vi ta os tid till på ett eller annat sätt vare sig vi har barnet hemma eller inte.
Samma det här med besök hemma dom första dgarna tycker jag att man måste respektera att det faktist är helt nytt för oss också så man måste lixom få komma in i det själv innan man ska ha massa gäster hemma för folk hinner se barnet det ska vi lixom ha i hela livet :) 
Pratade med min moster igår också så hon sa att i mitten eller slutet av oktober så kommer vagnen (wiiihoo) äntligen känns som att man vill börja få hema allt nu så det inte blir någon stress sen :P

9/9 2010

2010-09-09 @ 16:22:20

Har inte skrivit på länge nu men det är fortfarande samma problem med internet hemma och har varit ledig tis och ons.
Men idag äntligen så fick vi säga upp abonemanangen utan att betala flera tusen .
Fick prata med högsta chefen som blev skit förbannad när vi berättade hur vi blivit bemötta, men det är så irreterande att man måste bli förbannad för att det ska hända något.
Så nu blir det nog en iphone 4 med telia abonemang tror jag.
Sriver ett inlägg lite senare.

Kram så länge !!

6/9 2010

2010-09-06 @ 09:53:38

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-10
Barnet blev till omkring: 2010-03-19
Du är i vecka: 27
Du är i månad:
6
Antal graviditetsveckor och dagar: 26 veckor 3 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 95
 
Gud vad fort det går bara 95 dagar kvar tills den lille är här och jag tyckte det kändes som igår när jag plussade.
Fick ju beskedet samma dag som det vart klart att AIK gick upp i elitserien och jag var och såg det i Scaniarinken med pappa & syster kommer aldrig glömma vilket jävla tryck det var :)
Sitter ju som vanligt på jobbet slutar tolv idag sen är jag ledig tisdag & onsdag men efter det så jobbar jag 3 veckor i sträck eftersom att mamma och pappa åker till Kroatien så då får jag ju mammas timmar också.
Tänkte ta kort på magen när jag kommer hem så får ni se hur fort den växer.
Tycket det är lite jobbigt nu bara för att jag har gått och varit jätte nervös för bebisen har inte sparkat så mycket igår och iförgår men idag tar den nog igen det måste jag säga för nu är den inte still en sekund.
Jag för höra hela tiden att jag är liten för att vara i vecka 27 men jag tycker att jag är jätte stor.
Fast det är väl oftast så att man känner sig mycket större själv plus att jag aldrig tidigare har haft mage utan varit ganska platt just där :P

Kram så länge !!

5/9 2010

2010-09-05 @ 12:09:32

På jobbet igen och har haft fullt ös sen jag öppnade som tur var min älskling här och hjälpte mig annars hade det blivit kaos, men får hjälp nu vid klockan 1 så jag kan stänga i tid för ska iväg på crosstävling dierekt.
Igår eldade vi för första gången skulle ju gjort det i fredags men blev aldrig så så det blev premiär igår och det var så mysigt. Jag satt på golvet framför brasan och tänkte på hur mysigt det ska bli att kunna sitta där med min lilla bebis i famnen :)
Ska ju köpa en "hängstol" en sånn här tyg stol man hänger i taket som ´jag kan sitta och gunga i sen när jag ska sitta och amma.
Jag har insett flera gånger att man inte kan ha det så mycket bättre än vad jag har det just nu , en underbar pojkvän som gör allt och lite till för mig, en helt underbar familj som alltid ställr upp & en underbar svärfamilj beståeende av Lasso Lotta och Alex som också alltid ställer upp och såklart våran lilla ´Bozz som är som en liten bebis. Och underebarare kommer det bli när vi får tillökning.
Som sagt igår blev det en lugn hemma kväll med tacos fast vi åkte till brorsan ett tag cokså på en liten fika men annars blev det bara kungt hemma i tv soffan , älsklingen stannade ju hemma med mig i stället för att jaga ;)
Nu ska jag gå och äta min lunch som idag består av korvstroganof och ris :P

4/9 2010

2010-09-04 @ 12:50:14

Jaa Hej igen nu är det helg och jag står som vanligt på jobbet , det är jehovas idag så har haft kunder konstant sen jag öppnade så 2 och en halvtimme bara susa förbi.
Det är skönt att jobba när det är mycket att gör för då går tiden mycket fortare.
Igår ringde min syster och berättade att hennes kompis Emma haden en Akta Graco bilbarnstol om vi ville köpa för 300kr och det var ju självklart har velat haft en sådan stol eftersom dom är säkra och jätte lätta att bära , vägrar ha en barnstol som man knappt orkar bära.
Så nu ska bara sängen beställas men det blir först när vi betalat målarna där hemma och all färg dit så vi ser hur mycket det kommer att kosta.
Igår blev det en lugn hemma kväll med god mat, till förätt blev det Toast skagen och sedan marinirad fläskkotlett med pommes och beasås :P
Är så mysigt i vårat hus skulle kunna sitta hemma varenda dag känns det som.
Får se vad som händer ikväll Pierre frågade om han fick jaga och ja han får göra som han vill men han har jagat varenda kväll i veckan så vi får se jag hoppas han vill vara hemma med sin älskling idag ;)
Skulle vilja hyra snabba cash men vi får se.
Mormor har varit här och fikat nu också så man fick prata lite skit :P
Nu ska jag ta och äta min lunch blir en fryst Karins lasagne idag :P

3/9 2010

2010-09-03 @ 07:41:31

Nu går man in i vecka 27 och bara 13 vecor kvar tiden bara springer iväg.
Men gud vad det händer grejer på bara några dagar känns som den lille växer flera cm varje dag eftersom han bökar och stökar mer och mer för varje dag som går.
Nu trycker det verkligen i alla vinklar och vrår i magen :)
Igår blev det en storstädning av huset , sen ut i skogenoch spåra med Bozz och på kvällen kollade vi fotboll i Torshälla vi van med 2-1 tillslut, men fy fan så fult det andra laget spelade sparka ner syrran. Men jag (den tjocka gravida) var först ut på plan haha jag är inte så klumpig fast jag är tjock ;)
Blev sen en sen middag från kebaben när vi kom hem , känns som det var hundra år sedan vi åt pizza då jag försöker laga god och nyttig mat hem för att lillen ska växa så bra som möjligt där inne.
Jobbar ttill 12 idag och älsklingen brukar vara hemma till halv 2 ungefär så får se vad vi ska göra , ikväll ska vi allafall premiär elda i den öppna spisen och bara mysa hemma i soffan.
Jag längtar så mycket till när bebisen kommit när vi kan sitta alla tre framför brasan och bara mysa och ha det bra.
Pierre kommer verkligen bli den underbaraste pappan i världen och man märker redan nu att han suger i sig information från alla håll och kanter för att allt ska bli så bra som möjligt för oss.
Dom har börjat tvätta och skrapa huset nu också och idag ska dom börja måla så snart kommer vårat hus se ut somm nytt :)
Juste var på ljusparty i tisdags också hemma hos Sussi köpte lite doftljus men inte så himla mycket eftersom jag ska ha ett eget i oktober , behövs ju verkligen fylla på med ljus nu inför den tråkiga och mörka hösten.
Det är så roligt med mig för igår innan matchen stannde vi på hemköp i eskilstuna för jag skulle handla en macka för jag var lite hungrig , men dom hade inga färdiga mackor så då blev jag "lite" sugen på typ allt känndes det som för jag kom ut med 2 plommon , en drickyoghurt, en mannafrutti, en tekaka och en kexchoklad :P
Dock orkade jag bara dricka upp yoghurten och äta tekakan så resten fick jag med mig hem igen =)

Vårat liv :)

2010-09-01 @ 18:28:31

Jag ska nu skriva om mig och Pierre :)

Vi var på fest hemma hos Jessica & Pär för cirka 5 - 6 år sedan då jag kände Jessica och Pierre kände Pär, det var så kul för jag var helt såld på Pierre och tyckte han var galet snygg så jag frågade nog Jesse 1000 frågor om han och han var likadan mot Pär tydligen ;)
Men Pierre var inte singel då och jag vet inte allt rann ut i sanden men 2 år senare så sökte vi upp varandra på internet och började skriva , vi skrev med varnadra på msn hela nätterna i säkert en vecka. Vi bestämde oss för att ta en "filmkväll" eftersom jag fortfarande bodde hemma så blev det hoss Pierre i hans ett i Mariefred , jag visste inte vart han bodde men han så att jag skulle kliva av bussen där han stod och jag var lite nervös för att jag inte skulle känna igen han och han var lika nervös att han inte skulle känna igen mig. Men det gick bra och vi kollade på två filmer sen skulle jag ta sista bussen hem då han ber mig att stanna lite längre så skulle han köra hem mig.
Det tackade jag såklart inte nej till och vi hade det så mysigt den kvällen och jag visste på en gång att han ville eller SKULLE jag ha. Vi fortsatte träffas och den 1 november blev vi tillsammans. Det tog inte lång tid innan jag flyttade in hos honom i Mariefred och vi skaffade våran lilla vovve Bozz :)
Vi bodde i Mariefred tillochmed den 1 oktober 2008 då vi köpte en bostadsrätt i Strängnäs som vi renoverade om hela lägenheten då allt var orginal från 60-talet och bodde där i exakt två år eftersom vi säljer den nu den 1 oktober.
Vi började prata lite smått om barn sommaren 09 och jag blev gravid i oktober 2009 och vi var överlyckliga men tyvärr slutade det i ett missfall i November 2009 , ganske skönt ioförsig att jag inte gått så långt.
Vi klarade av missfallet ganska bra ändå och kännde att det var bara att ta nya tag .
Och i april 2010 plussade jag igen, och är nu beräknad att föda den 10 december 2010:)
Jag vågade inte hoppas så mycket just nu och var väldigt försiktig med att köpa saker och att berätta för någon innan jag gått över vecka 12 , men nu går allt kanon och är nu i vecka 25+5.
Vi har letat hus i snart 2 år och varit runt och tittat på massor med olika men inte fastnat för något speciellt förän i somras då vi hittade vårat hus i Solberga ganska centralt i Strängnäs och det perfekta för oss så vi är nyblivna husägare och trivs kanon i huset. Ska börja göra barnrummet snart också :)

Så där har ni en liten berättelse om hur vi träffades....

Slutar kl 19 idag och ska då hämta våran hund hos mamma och pappa sen hem och laga mat  blir wok i dag och självklart titta på fångarna på fortet , älsklingen tränar till kl 9 så han får äta då.

Kul med så många nya läsare så skriv gärna fråogor om det är så att ni undrar över något ..

Bozzen :)

Kram så länge !!

1/9 2010

2010-09-01 @ 14:07:33

Nu är man på jobbet igen hade skrivit ett långt inlägg igår men när jag tröck på publicera dog internet så då försvann hela inlägget.
Men tänkte ta och skriva ett på eftermiddagen sen om hur jag & Pierre träffades och lite om vårat liv tillsammans eftersom det är många nya läsare som jag inte känner , så ikväll får ni gå in och läsa.
Kram på er alla