28/10 2010 43dagar kvar ♥

2010-10-28 @ 15:22:00

Jaa nu skriver man lite igen :)
Har gjort klart barnkammaren nu och blev så grymt nöjd tack världens bästa syster för hjälpen med allt <3
Önskar att jag kunde lägga in bilder från telefonen till bloggen men fattar verklingen inte hur man gör och om man äns kan göra det.
Men jag lovar att kort kommer komma ut på ett eller annat sätt.
Är också klar med vårat sovrum eller det är färdigtapeserat och golvet är klart vi ska till Ikea imorgon för att köpa garderobsväggar för en hel "vägg" eller en hel sida av rummet blir garderob så det ska upp skjutdörrar där.
Ska också hämta vagnen imorgon :) Så får jag väl övningsköra där hemma haha nej men skönt att allt börjar bli klart.
Bara 43 dagar kvar det är helt sjukt det är ju ingenting.
Har slutat jobba nu också känner verkligen att kroppen inte riktigt orkar längre plus att jag har börjat få mycket förvärkar nu också.

Bloggtorka

2010-10-21 @ 15:49:32

Jaa det är precis vad jag har återkommer när orken till bloggen kommit tillbaka.

15/10 2010 56 dagar kvar ♥

2010-10-15 @ 17:10:36

Var några dagar sen jag skrev men tänkte uppdatera er lite nu igår så var jag och syster i Örebro med Julia och hade faster dag vi var på¨Gustavsvik och badade och hade det super mysigt, hon uppskattar verkligen när man gör saker med henne och hon ville göra något utan den där lilla Johnny så det var kul.
Idag jobbar jag till 19 sen ska jag få middag hos mamma & pappa sen ska jag och mamma åka och kolla på älsklingens match kl 20:30. Älsklingen får värma mat efter matchen sen.
Något som är mindre kul är att jag nu börjar inse att jag inte kommer kunna jobba så länge till för min rygg är typ helt pajj just nu sov endast 2 timmar i natt pga alla smärtor :(
Har en vetekudde som jag värmer och ahr i sängen men så fort den svalnat så vaknar jag och har jätte ont.
Jag har rätt skor på jobbet plus ett stödbälte men inget verkar hjälpa just nu.
56 dagar kvar bara det är helt sjukt vad fort det går just nu :) Pappa och mamma längtar snart ihjäl sig efter dig våran lilla "kille" :)
Ser bebisar och barnvagnar överallt och håller på att bli tokig av längtan <3


Min älskade syter och JulanBulan :)

12/10 2010 59 dagar kvar <3

2010-10-12 @ 15:07:33

Har precis kommit hem från en lunch med Tessan riktigt mysigt att umgås med henne eftersom vi varit vänner så länge. Även om vi inte träffas jätte ofta så betyder hon massor för mig och vet att vi alltid kommer vara vänner, älskar dig teres. Ska kolla på tv nu innan jag börjar med maten som blir fiskgratäng som jag ska göra av rödspätta idag ; mums :)

11/10 2010 60 dagar kvar ♥

2010-10-11 @ 08:23:11

Gud vilken kall morgon fick skrapa rutorna på bilen imorse innan jag skulle åka till jobbet.
Undrar om det blir en tidig vinter i år ? Det vill jag inte ha för kommer det vara jätte kallt när lillen kommer så kommer jag sitta inlåst inomhus i vinter. Hoppas det blir lite lagom kallt med lite lagom mycket snö ;)
Jag ställer mig frågan varje dag nu för tiden hur man kna vara så nykär efter 3 år tillsammans när kommer våran kris? Allt blir bara bättre för varje dag som går och det pirrar fortfarande i magen  när jag ser min älskling :)
Igår låg han med sänglampan tänd när vi skulle sova och vägrade släcka för då kunde han inte ligga och titta på mig. Sen när jag vaknar i natt då ligger han med handen på mitt bröst och klappar på mig det är dom där s,å grejerna som gör att man bara blir kärare och kärare för varje dag som går tror jag.
Fick hem vaggan igår från min kusin också det är lite roligt för det är min farfars farfar som gjort den och alla på pappas sida har legat i den när dom varit små , jag och mina syskon också det skadar ju inte att den är jätte fin också.
Kommer ha den i vardagsrummet så man kan lägga hjärtat i den när han är för liten för en babysitter.
Marknaden var jätte mysig och kvällen med Julia också vi gick och la oss kl 9 allihoppa för då ville Julia sova och hon ville inte sova själv, hon låg och krama pierre hela natten så sött.


På torsdag ska jag och syster åka med henne till Örebro och bada på Gustavsvik :)

8/10 2010 63 dagar kvar ♥

2010-10-08 @ 09:16:39

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-10
Barnet blev till omkring: 2010-03-19
Du är i vecka: 32
Du är i månad:
7
Antal graviditetsveckor och dagar: 31 veckor 0 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 63

63 dagar det känns inte mycket alls faktist nu börjar vi närma oss :)
Jag längtar ju något sjukt mycket just nu.
Det här kommer bli den mysigaste helgen på länge först idag runt 4 tiden ska vi iväg till Eskilstuna med pappa på hemligt äventyr ;)
Sen kalas med smörgåstårta , imorgon marknad på dagen sen mys med Julia hela kvällen/natten sen innebandy på söndag. Jag bara älskar dom helgerna man är ledig och bara tillbringar tid med dom man älskar <3
Jobbar nu men slutar kl 12 då ska jag hem och städa lite hade jag tänkt inte så stökigt men lite damsugning och skurning är aldrig fel.
Fick precis leveransen med Kalles smörgåstårtor dom såg grymma ut :P
Måste än en gång säga att Pierre Johansson betyder allt för mig och vi kommer leva tillsammans resten av livet det vet jag ..
Älskar dig min Prins <3

7/10 2010 Snällaste pappan i världen :)

2010-10-07 @ 18:15:26

Jaaa om allt blir som det är tänkt så kan jag säga att jag har världens snällaste pappa , men vet inget säkert än så vill inte berätta men om det blir av kommer ni få veta det imorgon.
Nog om det sitter på jobbet nu och slutar kl 19 då ska jag hemma till mamma och äta Gulaschsoppa gud va gott åt det hemma i måndags men jag tackar inte nej till det en dag till i det kalla höstvädret.
Skulle varit barnvakt åt  Johnny idag så jag gick upp vid 7 och ut i bilen för att montera in barnstolen i regnet och klockan 20 i 8 börjar jag fundera på vart brorsan tog vägen så jag ringde , då berättar han att Jenny är sjuk så Johnny skulle vara hemma med henne .
Brorsan hade själv försovit sig så var därför han inte ringde så då gick jag och la mig igen.
Det sparkas verkligen i magen nu för tiden och det är inte många timmar på dygnet som den här lille krabaten sover kan ju säga.
Men det är så coolt att få uppleva det här och önskar att även killar skulle få känna av hur häftigt allt är , men det kommer dom aldrig få göra mer än att känna sparkar utanpå magen men det är inte samma sak.
Ska till brorsan imorgon kväll på kalas då han blir gammal hela 28 år haha smörgåstårta där och jag längtar redan , finns det något godare eller ? NEJ !?!?!?

6/10 2010 74 dagar kvar ♥

2010-10-06 @ 18:24:57

Jobbet igen då men slutar om 40  min då det bär av till Mariefred för att titta på älsklingen när han spelar match.
Magen växer så det knakar nu tycker verkligen att man är gigantisk just nu haha fast jag var ju inte störst om man jämför med dom på föräldrarkursen så det är ju skönt ;)
På lördag efter marknaden ska JulanBulan sova hos oss så det blir myskväll och på söndag åker vi till Södertälje för att kolla på älsklingens innebandy , kommer bli en mysig helg med marknad och matcher.
Tycker det är mysigt med hösten faktist fast det behöver inte blåsa så mycket som det gör det skulle jag kunna klara mig utan.
Fick hem en bärsele igår som jag köpt på Tradera förr 100 :- måste ju säga att Tradera är riktigt bra och man kan fynda ordentligt.
Ska beställa tapeter till vårat sovrum i morgon och när det är klart så vi kan flytta in i det rummet är det dags att göra min Rockstar baby barnkammare :)
Kommer bli så fint både vårat och bebisens rum :)

Föräldrar kurs

2010-10-05 @ 17:43:14

Nu har man varit pä första mötet och måste nog säga att det kanske kan vara nyttigt för mig eftersom jag ska få veta om bedövningar och förlossning men Pierre kanske det inte ger lika mycket. Men han ska gå på 2 möten till som. Hon tyckte var viktigt för honom men sen går jag själv. Känns dumt att han ska sitta på ett möte där dom förklarar hur man ammar. Marknad i helgen det ska bli mysigt att gå och titta lite det tråkiga är att inte kunna åka karusell. Men det står jag ut med för min älsklings skull.

5/10 2010 75 dagar kvar

2010-10-05 @ 12:22:56

Ledig idag så jag tvättar och fixar och donar lite. Vi ska på föräldrar grupp vid halv 3 som vi egebtligen inte vill gå på men har lovat barnmorskan att vi ska gå dit första gången så får vi se hur det är.men tror inte det är något för oss faktist. Sitta i grupp och prata är något jag aldrig tyckt varit så roligt men måste väl ge det en chans eftersom hon tvingar oss.

4/10 2010 67 dagar kvar ♥

2010-10-04 @ 06:35:57

67 dagar kvar och det känns som en evighet , nu längtar jag som bara den det finns inga andra tankar i mitt huvud just nu .
Tänker på hur underbart allt kommer bli , varför kan man inte skruva fram tiden lite bara typ 60 dagar ;)
Folk säger åt mig att njuta av sista tiden för det kommer bli jobbigt sen.
JOBBIGT?!?! Detta är något jag valt och det kan säkert vara tufft ibland men inte tänkter jag väl säga att det är jobbigt, det är nog det mest underbara som kan hända i ens liv och jag ser framemot det.
Är du verkligen en liten pojke där inne ? Annars blir det en stor omställning för pappa och mamma för vi är bombsäkra på det :)
Allt är i stort sett klart för att du ska kunna komma just nu bara lite små fix kvar men måste ju spara lite till den sista tiden då jag ska vara hemma.
Får se hur länge jag orkar jobba börjar bli väldigt tungt i kroppen nu men ve3t ju att jag kommer klättra på väggarna där hemma om jag ska vara hemma så länge.
Fast och andra sidan måste jag lyssna på vad kroppen säger för mår inte jag bra så kommer ju inte du heller att må bra och det vill vi ju inte att du ska må dåligt.
Fattar inte folk som är arbetslösa som kan gå hemma hela dagarna och inte göra någonting gud vilken ångest jag skulle ha bara gå där medans alla andra får ta hand om en.
Nej usch man borde vara tvungen att ta första bästa jobb för jobb FINNS det om man vill ha det.

1/10 2010 70 dagar kvar ♥

2010-10-01 @ 17:41:04

Jag är nog den lyckligaste tjejen på denna jord , för jag har en underbar familj och underbara människor runt omkring mig men den som gör mig mest lycklig är MIN PIERRE.
Nu när jag varit jätte förkyld och febrig visar han verkligen hur mycket jag betyder för honom och tar verkligen hand om mig på bästa möjliga sätt , som idag så ska han ut och jaga vid 6 jag jobbar ju till 7 då har han lagat mat som står i ugnen så jag bara ska kunna sätta mig ner och äta brasan är säkert också tänd där hemma.
Det är inte bara när jag är sjuk som han är så här utan jag tror att jag fått den bästa killen i världen för han är så här underbar jämt.
Han gör verkligen allt för mig och jag gör självklart också allt för honom.
Snart har vi också vårat lilla underverk hos oss som bara kommer göra livet ännu mera underbart.
Var bara tvungen att skriva av mig hu mycket jag älskar min underbar man <3
Du är mitt allt Pierre Johansson .. ♥



1 november 2007 blev vi två ett
1 maj 2008 förlovade vi oss
10 december 2010 kommer våran älskling <3