30/7 2010

2010-07-30 @ 14:50:45

Nu ligger man på soffan och kollar på tv , älsklingen är på väg hem från strängnäs där han slängt virke på Kvitten.
Igår var Pierre och Emma här och åt middag , dom kom hit tillslut genom alla gigantiska översvämningar som var i Mariefred , ett tag trodde vi att dom skulle få sova kvar här för vägarna var avstängda in och ut ur Mariefred.
Nu är allt klart med husbil också vi får den imrgon bitti sen åker vi på efterniddagen och startar på High Chaparall sen får vi se vart vi åker.
Sen när vi kommer hem ska vi börja renovera sovrum , ska bli så kul att få börja renovera lite :)
Ikväll ska vi äta middag hos Mamma & Pappa eller vi ska hjälpa pappa att fixa mat till mamma för hon jobbar till 7. Måste få skryta lite om min underbara älskling igen också för han är så himla underbar och snäll mot mig hela tiden , jag är lixom nykär efter 3 år det är helt sjukt. Skulle inte klara mig utan honom en sekund utan att bryta ihop.
Är faktist nästan 110% säker på att det kommer hålla mellan oss livet ut.
A justé jag och syster var i Eskilstuna igår och letade tärn klänningar och ett tag trodde jag att vi skulle få gå nakna i kyrkan men tillslut gick vi in på Sisters och hittade jätte fina klänningar , och vilken underbar service av tjejen i kassan hon var ju för underbar.

Nej ska gå ner i tvättstugan och tvätta det sista innan semestern..
Ha det bra :)

26/7 2010

2010-07-26 @ 22:31:23

Nu ligger man i soffan har precis kommit hem , har varit hos Pierre och Emma hela dagen och ätit middag tillsammans .
Nu har det löst sig med semester iallafall vi drar på söndag med husbil , och startar nog på High Chaparall. Sedan får vi se vart det bär av..
Så skönt att komma iväg, får se jag och älsklingen kanske tar båten någon dag också. Saknar verkligen semestrarna vi hade jämt när vi var små och var ute på sjön i flera veckor, det är verkligen semester för ute på sjön kan man verkligen slappna av..
Imorgon fyller älskade syster år också , och Emmas Pierre också för den delen så ett stort GRATTIS till dom två..

Nu är man inne i vecka 21 och tycker tiden går ganska så fort just nu , men känns ändå som en evighet till december. Skulle verkligen vilja kunna hålla våran älskling i famnen nu på en gång , men det är ju lite av hela spänningen att få gå och vänta och längta efter dig ordentligt.
Sen när man hör och ser vad andra gravida eller andra mammor skirver så undrar man verkligen om alla ska få skaffa barn. Jag säger inte att jag kommer bli någon supermamma men vissas resonemang och agerande kan ju verkligen ifrågasättas om dom äns borde få skaffa barn, tycker verkligen att det borde införas någon sorts lag som anser om man är redo att sätta ett barn till livet för man kan inte bara tänka på säg själv när man blir mamma för en dålig uppväxt kan förstöra ett helt barns liv. Och om man då inte är redo att ge upp vissa saker eller redan anser när man är gravid att man inte kan ge upp visa saker för sitt barns skull tycker inte jag att man ska få skaffa barn.
Sen att man väljer att inte amma sina barn från första början är självklart upp till en själv men jag skulle bli orehört ledsen och besviken om jag inte skulle kunna amma.Ser när Emma ammar Ida och tyckr det ser så himla mysigt ut och det är ju verkligen det bästa för barnet så tycker man är självisk där med om man frivilligt väljer att inte amma eftersom att det är det absolut bästa och näringsrika maten för barnet..
Sen om man inte kan utav något skäl så är det inte så mycket man kan göra och klandrar inte någon för det.


Vill bara säga att Pierre är mitt allt <3

 

25/7 2010

2010-07-25 @ 10:54:44

SISTA dagen innan semestern nu , så SKÖÖÖÖÖÖÖNT !!!
Igår när jag kom hem från jobbet låg min älskling som en död sill på soffan väldigt trött efter svensexan så vi vilade en timme det var välbehövligt för båda kan jag säga, sen ringde Pappa & Mamma och frågade om vi skulle åka med dom men vart fick vi inte veta så dom hämtade oss och vi begav oss mot Stockholm.
I bilen kom vi fram till att vi skulle åka till Heron City och titta på Beck-Levande begravd som var mycket bra :)
Så skönt att komma iväg lite.
Idag blir det nog bara lingt också så tråkigt väder ute..



Nej nu måste jag förbereda inför alla Jehovas...

 

MÖHIPPAN

2010-07-24 @ 09:55:14

Jaa nu kan man avslöja vad mitt lilla äventyr var, det var ju Möhippa för Jejje vet inte om hon läser min blogg men var tvungen att inte skriva ifall hon gör det. Vi hade i allafall grymt kul fast lite svårt att försöka skämma ut en människa som inte skäms för någonting måste  jag ju säga. Vi började med att kidnappa henne vid 10 tiden sen försökte vi skämma ut henne i både strängnäs och mariefred för att sedan bege oss till Västerås och Arosfortet (fångarna på fortet) ,  grymt kul det också förutom att mitt lag var ju kass och alla uppdrag skulle man typ ligga runt på mage och kråla , känner mig som en 100kg:s padda ibland =)
Sen blev det middag på tavernan , lite förkrök hos Anna och sen skulle vi ut på UB för där skulle hon få sjunga på scen inför allt folk men jag åkte hem innan var så fruktansvärt trött och mör i kroppen. Så hämtade hem min älskling från Mariefred där dom hade haft svensexa för Pär. Sommnade på två röda hann nog bara lägga ner huvudet på kudden så sov jag..
Och nu sitter man på jobbet igen JÄTTE roligt verkligen :P
Riddardagarna ikväll med Pierre & Emma hoppas på en trevlig kväll men det har vi ju alltid med dom så..


Världens underbaraste <3

22/7 2010

2010-07-22 @ 16:16:39

Jaha då satt man på jobbet igen men nu är det ledig en dag sen jobb lördag söndag bara efter det så har jag ju SEMESTER =)
Ganska lungt på jobbet idag faktist förutom att det kommit massa varor.
Idag blev dom klara med dräneringen också så det var skönt att få det gjort, trivs så himla bra ute i huset känns som vi bott där hela livet, och Bozz han trivs också jätte bra när han får vara ute på tomten och leka..


Nu ska vi bara försöka få lägenheten såld också men tror inte det blir några problem alls faktist, så så fort den blir såld så ska vi börja göra badrum :)
Imorgon går man in i vecka 21 också könns som tiden bara flyger iväg och snart sitter vi här med vårat lilla hjärta.
Magen växer så det knakar tror snart jag kan se den växa känns det som..
Jobbar till 7 sen ska jag ut till crossbanan och kolla när älsklingen kör.
Imorgon drar jag iväg på hemligt äventyr också kan berätta på lördag vad jag gjort men inte just idag ;)
På löradg blir det nog riddardagarna med Pierre och Emma går ner på eftermiddagen och äter någon god middag där.
Nu ska jag sätta mig och göra beställningar....

21/7 2010

2010-07-21 @ 13:41:20

Nu sitter man på jobbet igen , men jobbar bara den här veckan sen har jag tre veckors semester :)
Helgen har varit super mysig i fredags så plockade jag Jenny och Julan bulan jordgubbar när Pierre ringer och säger att vi ska åka hem till Kalle och Jenny medans han och Kalle ska fixa middag, blev supergott grillat kött klyftpotatis , rökta räkor, rökt makrill,baguetter,grillad halloumi,grillad saganaki och massa god sallad.
Sedan i lördags åkte älsklingen och körde cross vid 10 jag gick upp vid 11 och låg sedan på soffan hela dagen tror jag  hade feber för var jätte hängig och orkade inte göra någonting på hela dagen så vi gjorde hemalagad pizza och bara myste framför tv:n.
Idag så kom Pierre och Emma förbi en stund också och åt lunch då vi kom fram till att nästa helg åker vi nog till High Chaparall och bor i stuga , vi tar nog och hyr en stuga på Kolmården på vägen hem också , blir en liten mini semester (mysigt)
Man behöver komma bort lite nu för när vi är hemma så har ju Pierre att pyssla med hela tidfen så blir inte så mycket semester för han då.
Var i eskiltuna igår och köpte mina första ´mamma plagg , som blev en jeanskjol och ett par mamma leggings ifrån Polarn&Pyret super sköna nu när man börjar bli "lite" tjock :)
Men jag tycker det bara är roligt att man växer för då märker man att det händer något , för det är ju nu som allt börjar ta fart med sparkar och magen växer och man verkligen kommer till insikt med att man bär runt på ett litet liv där inne..
Nej om man kanske ska försöka jobba lite ockå..

16/7 2010

2010-07-16 @ 09:02:58

Sitter nu på jobbet och hoppas på att det blir mycket att göra det är ju jehovas, men eftersom våran jävla kommun tillåtit Ica maxi från eskilstuna att öppna en jävla affär i ett partytält så vi har inte haft så mycket kunder i år.. Tycker det fungerar JÄTTE bra i en kommun när man konkurerar ut dem lokala butikerna genom att öppna affärer från en helt annan kommun..
Men från det ena till det andra så slutar jag kl 12 idag och då ska jag bada med Jenny Julia och lilla Jompa sen på eftermiddagen ska vi åka och plocka jordgubbar , tänkte göra mig en Strawberry daiqury ikväll fast utan rom såklart..
Ifår tog vi det mest lungt åkte till Eskilstuna när Pierre slutat och hämta delar till hans cross, sen åkte vi hem och lagade mat fiskpinnar och potatismos blev det :)
Är ju hundvakt åt mamma & pappas lilla Skrållan eftersom dom varit på sjön i några dagar och den hunder har ju retat gallfeber på oss hon ska ju upp 4 på morgon och gå ut och kissa annars går hon bara runt och piper , tacka vet jag Bozz som sover till 11 12 om dagarna..

Tänkte lägga ut en bild från ultraljudet på vårat lilla mirakel:

15/7 2010

2010-07-15 @ 08:35:07

Kan man vara gladare än idag när man varit på ultraljud och sett varåt lilla hjärta sprattla runt för fullt där inne allt såg bra ut. Och den är nu planerad till den 10 december vilket var bra för då kanske jag hinner trycka ut den lilla filuren innan julafton :)
Det känns som att det är nu man börjar förstå att man verkligen har något som växer inuti mig, och inte bara att man går upp lite i vikt..
Jag har ju varit med när brorsans tjej Jenny varit på ultraljud båda gångerna och tyckt att det varit jätte häftig men ingenting verkligen ingenting kan gemföras med att få se sitt egna lilla hjärta för första gången.
Det var också väldigt roligt att "han" var helt vild där inne när vi tittade :)
Kallar lilla hjärtat för han fast jag egentligen inte har en aning vad det är men magkänsklan säger att det är en pojke :)
Vi funderade på om vi skulle titta vad det var men kände att då försvinner ju nästan hela spänningen och väntan till förlossningen när min Pierre får skrika rakt ut att DET ÄR EN KILLE !! eller DET ÄR EN TJEJ !! vi blir ju lika lyckliga vad det än blir så varför titta för. Förstår att folk tycker det är lättare att handla saker och så innan den är född men snälla man har tid efter man ska lixom tillblringa resten av ens liv tillsammans så jag hinner nog handla massor med rosa klänningar eller massor med blåa dressar..
Just nu känns det som man går runt i en dröm värld som jag aldrig vill vakna upp ur utan bara njuta av det underbara liv jag fått.
Var så kul att se min älskling igår tror inte han tittade bort från skärmen med våran bebis på en enda sekund under hela besöket, han såg så stolt och lycklig ut...
Var hemma hos min bror igår och visade bilderna från ultraljudet och Jenny började ju gråta och sa att den dagen ni ringer och berättar att allt är klart och att ni mår bra då bryter jag ihop av lyck :)
Är så glad att jag har så mycket underbara människor omkring mig..

// Maria Hellström