Tänkte lägga ut lite magbilder v25 + 3

2010-08-30 @ 10:41:11

Tyckre den ser jätte stor ut på kort :P


30/8 2010

2010-08-30 @ 09:07:36

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-10
Barnet blev till omkring: 2010-03-19
Du är i vecka: 26
Du är i månad: 6
Antal graviditetsveckor och dagar: 25 veckor 3 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 102
Fast jag tror ju att den lilla kommer ploppa ut den 30 november vet inte varför men har fått för mig det bara.

Måndag och ny arbetsvecka ganska skönt faktist för dagarna bara flyger förbi när man jobbar :)
Det värsta är väl att jag jobbar helg dennna vecka men jag ska väl kunna stå ut 3 månader va , för sen väntar ju en lång underbar "ledighet" med mitt lilla hjärta. Var på fotboll igår också, tog med Julia som kommer vara ett sportfreak redan innan hon börjar skolan efter alla fotboll & innebandy matcher hon varit med på :)
102 dagar kvar bara tyckte nyss det stod 280 dagar där.
Igår såg jag hur magen rörde sig när du sprattlade runt där inne och världens box fick jag på handen det var nog den hårdaste sparken jag kännt ;) Men så fort pappa ska få känna så slutar du och somnar om , kanske får bli pappa som nattar dig sen när du kommer ut för du verkar bli så lugn av att känna hans hand.
Och så fort jag har handen där sprattlar du som jag vet inte vad haha mamma kommer få det roligt med dig..


Här har vi lilla Johnny bara några timmar gammal


Mina små busfrön :)


Och sen kläderna jag försökt ladda upp så länge

Alla Lundmyr of sweden kläder

Kapp Ahl & Lindex kläder


Mycket kläder med öron på men tycker det är så gulligt :P
Ska göra lite beställningar på jobbet nu men kanske kommer ett inlägg till sen.

29/8 2010

2010-08-29 @ 12:51:43

Sitter i soffan och dunkar musik , det jobbiga är att jag får sitta som ett mongo för har bara mottagning på ett ända ställe i huset.
Var på kräftskiva hos bror min i går mycket trevligt och 10 kg kräftor åts upp ;)
Blev ganska lungt både jag och Pierre var jätte trötta så vi var hemma vid 11 tiden nu är han på skjutbanan med min bror och lite senare ska vi träffa Pierres mamma sen ska jag hämta Julia så ska vi kolla på fotboll "mitt" lag som spelar. Kommer ju självklart att vinna som vanligt frågan är bara med hur mycket ;)
Magen växer massor nu den växer nog någon centimeter om dagen tror jag :P
Så snart kommer jag no rulla fram =P
Den sparkar fortfarande för fullt där inne och man märker att den är vaken mer och mer för varje dag.
Ska nog ut och gå en långpromenad med Bozz tror jag får ju passa på när det inte regnar ute , kom på idag att när jag nu är husägare måste jag nog införskaffa ett par gummistövlar för jag blir dyngsur om fötterna när jag är på tomten.
Justé bakade två pajer igår som jag tog med hem till Kalle & Jenny den ena var en köttfärspaj och den andra med skinka och västerbottenost har aldrig gjort paj förut men dom blev faktist riktigt goda och båda tog slut så det var väl ett gott tecken.
Fick hem björnoverallen till lilla bebisen igår som jag hade beställt den var så mysig och nu vill jag bara ha dig här så jag kan få klä på dig den och gosa med dig :)
Julia var så rolig igår när jag sa att jag hoppades att vårat barn ska bli lika snäll som hon & Johnny varit då säger hon:
Du mia den kommer att skrika ska du se men det är lungt för jag hjälper dig .
Hahaha hon är rolig den där och bara 4 år än undra hur hon kommer bli när hon blir stor .


Måste ju också säga att jag älskar Pierre Johannsson nu & föralltid tillsammans klarar vi allt <3

27/8 2010

2010-08-27 @ 13:50:32

Jaa idag går man ju in i vecka 26 och bara 14 veckor återstår nu :)
Känns som man lever i en drömvärld faktist för allt är så underbart.
Trodde inte man kunde vara så lycklig och förväntansfull på den största omställningen i ens liv skulle kommma.
Men det är vi och är så glad att jag har så mycket underbara människor runt omkring oss.
Ikväll ska vi äta middag hos mamma & pappa sen köra dom till beachen sen blir det bara lugnt hemma i soffan tror jag för i morgon bitti ska vi åka till Södertälje där älsklingen ska köra cross :)
Idag när Pierre slutat jobba ska han lägga klart golvet i sovrummet sen ska vi bara välja tapeter in dit , sen har vi vårat sovrum klart och kan flytta in där så vi kan börja med barnrummet där vi sover just nu. Hela barnrummet kommer inredas i Rockstarbaby tema kommer bli så SNYGGT !!
Ska beställa rockstarbaby spjälsängen med sänghimmel och det till idag.
Måste nog vara dom snyggaste och coolaste sakerna man kan ha till barn ioförsig kostar det en del men det kostar att ligga på topp ;)
Är så glad att vi har råd att köpa det vi vill ha och inte måste köpa det billigaste, och är så glad att vi väntade med barn tills ekonomin var så här bra.

Sängen kan också göras till en vagga vilket är mysigt man kan också ha sängen intill våran vilket också är super eftersom jag aldrig skulle våga låta bebisen sova i våra säng eftersom jag sprattlar runt så mycket.

26/8 2010

2010-08-26 @ 13:58:30

Jaa som vanligt när jag skriver så sitter jag på jobbet nu.
Är jätte trött idag undrar om det beror på det tråkiga och kalla vädret eller bara för att jag är trött helt enkelt. Sover ju inte så bra på nätterna eftersom jag inte kan sova på mage längre och jag snarkar tydligen massor säger stackars Pierre.
Händer inte så mycket om dagarna nu eftersom vi båda är i fullgång och jobbar igen vilket är skönt för nu går tiden fort och imorgon går jag in i vecka 26 och det betyder att det bara är 14 veckor kvar :P
"Han" i magen sparkar hårdare och hårdare för varje dag nu också. Så coolt att man verkligen känner hur den boxar för fullt där inifrån.
Är ledig ihelgen och har inget planerat mer än att vi ska på kräftskiva hos brorsan på lördag :) Vill bara ta det lungt mest hela tiden eftersom man inte har så mycket ork i kroppen man märker att den lilla tar mycket energi av än själv.
Men det måste ju betyda att du växewr och frodas ordentligt där inne :P
Ska måla om vårat hus nästa vecka också eller inte vi utan vi har lejt in en person som kommer och gör det åt oss så skönt att få det gjort för nästa sommar så kan vi börja bygga altan direkt =)


Hjärtat <3

24/8 2010

2010-08-24 @ 11:10:20

Nu sitter man i soffan och kollar på våra bästa år och snart kommer Alex hit vi ska äta lite lunch sen får vi se vad vi ska göra.
Var på banken imorse och fixade lite med hur överföringar och sådant till lånet skulle fungera. Våran bank tjej är tamifan grym så jäkla snäll och hjälpsam.
HAr ju sålt våran kägenhet också , så den 1 oktober blir vi av med den och får pengarna, känns lite tråkigt för trivdes jätte bra där men man har ju inte riktigt plats med 4 stycken i en liten lucka :)
Var på George igår och luncha med Alex & Hannah och Hannahs lilla Leo det var trevligt,
Så kul att fångarna på fortet börjat igen mockså så man kan titta på något bra på tv.
Ska vara barnvakt idag och mina två älsklingar Johnny & Julia också, första gpngen jag ska ha båda två och julia var inte glad att brorsan skulle med för det var faktist bara hennes faster och inte Johnnys :)
Nej nu kom alex så ska laga lunch.

21/8 2010

2010-08-21 @ 09:58:15

Nu sitter man på jobbet igen som vanligt =)
Igår kväll åkte jag bara hem och la mig som en dö sill på soffan , älskling var och jagade men kom hem vid 10.
Får så förbaskat ont i ryggen eftersom man står upp på jobbet hela dagarna men jag står ut jag ska jobba så länge som bara går. Kommer ju bli tokig av att gå hemma och inte ha något att göra, det är ju skillnad när bebis kommit då skulle jag kunna vara hemma för all framtid känns det som. Fast jag och älskling ska ju dela på att vara hemma men helt klart första halvåret blir det ju jag eftersom jag ska amma.
Tycker det är viktigt att dela på tiden för barnet behöver lika mycket tid med mamman som med pappan enligt mig.
Ska lägga ut en bild på den underbara "overallen" som älsklingen köpte:


Är helt kär i den och vet att hjärtat kommer trivas i den.
Ikväll är det som sagt systers fest och jag ska hålla i en utav lekarna bara för att slippa hoppa runt och känna mig som en 100kg:s padda ;)
Skriver imorgon och kanske lägger upp bilder från festen.

20/8 2010

2010-08-20 @ 06:43:47

Hej igen såg att jag skrivit lite fel sist menar ju såklart att INTE internet funkar hemma men det förstod nog alla.
Sitter nu på jobbet och ska jobba mell 06-19 idag inte det roligaste men blev så eftersom mamma och pappa är på begravning så fick ta mammas pass också.
Kan inte lägga upp bilderna på kläderna nu heller eftersom dom ligger på datan där hemma.
Är så häftigt just nu när bebisen sparkar för fullt inne i magen och är inte still en sekund nästan =)
Däremot har jag börjat få väldigt ont i ryggen vilket inte är så roligt eftersom jag vill kunna jobba så länge som möjligt men men det kommer ju något fantastiskt av denna smärta så ska inte klaga för mycket.
Nu börjar man verkligen längta också eftersom man börjar handla lite grejer men har ingen att använda dom till än , kan sitta och titta på kläderna hur mycket som helst och drömma mig bort tills du är här :)
Och jag och Pierre har nog aldrig varit så lyckliga som vi är just nu är nykär på nytt känns det som vi är så gulliga mot varandra och verkligen visar hur mycket vi betyder för varann.
Jag känner verkligen att det är med han jag ska dela hela mitt liv med och är så roligt med alla människor som aldrig trodde på oss men dom var nog mest avundsjuka på vad vi har och vad dom aldrig kommer få.
Jag har sagt sedan jag var liten att innan jag skaffar barn ska jag vara med den killen jag vill leva hela mitt liv med, ha ett fast jobb, bra ekonomi så jag kan handla allt jag vill till våran bebis, ordentligt och bra boeende och jag har ju allt det där så jag är ganska stolt över att jag höll fast vid allt det där.
Förstår inte folk som skaffar barn utan ha något av dom där grejerna jag tycker inte synd om mammorna och papporna utan om barnen som måste få växa upp i ett sådant liv man kan faktist vänta med att sätta ett barn till livet innan man själv har ett ordentligt liv tycker jag. Det finns inget som säger att barnen måste få det sämre men oftast så är det något utav dom sakerna som gör att barnen inte kan växa upp och ha det bra. Finns också barn som inte får det bra fast alla förutsättningar var bra innan måste vi komma ihåg. Finns också många som tror att ett barn kan göra ett förhållande som är dåligt att bli bättre vilket jag aldrig tror på. Skaffar man barn ska förhållandet vara guld och gröna ängar innan för det är nog väldigt krävande att skaffa barn.
Nog om det säkert många som inte alls håller med mig men det är ju min blogg så jag skriver vad jag tycker och tänker.
Beställde lite mer kläder igår bland annat en overall som våran bebis kommer se ut som en liten björnunge i så SÖT :)

Imorgon jobber jag först mellan 9-15 sedan har syster och faster fest hemma hos mina föräldrar så dit ska vi , blir nog roligt med massa god mat och roliga lekar =)
Nu ska jag försöka få  lite gjort på jobbet också..

18/8 2010

2010-08-18 @ 18:19:06

Nu var det jätte länge sedan jag skrev , men det är för att mitt internet funkar här hemma och jag håller på att bråka med tre just nu om att jag ska få säga upp abonemanget så vi får se hur det går.
´Har inte hänt så jätte mycket sedan sist eller jo det har det nog ska försöka berätta allt.
I fredags tillexempel var vi hos barnmorska för att lyssna på hjärtljuden och kolla hur mycket jag gått upp sedan inskrivningen och jag blev riktigt chokad hade bara gått upp 2kg trodde det var typ 8-9 kg.
Och när vi skulle lyssna på hjärtljuden var det full fart i magen så medans jag kände bebisen sparka hörde barnmorskan (Marie) & Pierre hur den sparkade i högtalaren där man hör hjärtljuden jätte häftigt. Allt lät bra och Marie konstaterade att det var en väldigt livlig bebis för sin ålder :)
Tycker min graviditet har varit ganska smärtfri knappt något illamåeende och inga större smärtor sådär men nu har jag börjat fått lite ont i ryggen och en ischas(stavning?) nerv som kommer ikläm imellanåt och det gör förbaskat jävla ont. Men nu har jag beställt hem ett stödbälte som man sätter under magen och det är grymt skönt känns nästan inget i ryggen alls längre så hoppas att jag ska slippa smärtan i dom 15 veckorna som är kvar nu.
Imåndags så åkte jag och Pierre och skulle kolla på barnvagn i Eskilstuna också men hittade ingen dierekt som vi fastnade för så vi bestämde oss för att titta på blocket men vi hittade ingen dierekt favorit där heller.
Så jag ringde till min moster som jobbar på Barnbuitken på Östermalmnoch berättade vad vi letade efter och hon tyckte att vi sku´lle komma upp och titta så i tisdags åkte vi dit syrran hängde också med som stöd :)
Jag hade bestämt mig för 3 lika stora eller 4 lika stora hjul eftersom jag fått för mig att det inte ska gå och köra i snö annars.
Men när vi kom dit tog hon fram en vagn som hette icandy peach och det är nog seriöst den snyggaste vagn jag någonsin sett men det var ju med 2 mindre hjul fram inte jätte små mot bakdäcken men lite mindre och det trodde ju inte jag på men dom övertygade mig, och ägaren till butiken hade en sådan i vintras och sa att det funkade kanon för henne. Så vi börja titta och känna på vagnen och den var ju helt perfekt på alla sätt och vis , det bästa var att den var så smidig att fälla ihop och tog knappt någon plats alls du kan lixom ställa den på golvet i bilen om du vill. Den var också jätte lätt att skifta mellan ligg och sittdel och det bästa av allt jag kan vända sittdelen emot och ifrån mig vilket är guldvärt. Så nu är den beställd :) :)
Vi var och handlade kläder åt vårat lilla hjärta idag också eftersom vi inte handlat något innan det blev mest Lundmyr of sweden kläder eftersom vi både älskar dom men även lite ifrån Lindex och KappAhl.
Nu måste jag börja med maten det blir stuvade morötter med falukorv och potatis till mumsmums.

Lite bilder på vagn & kläder :

Kan inte ladda upp bilderna på kläderna så det får bli en annan dag men här har ni pärlan :)